Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
20.09.2021
3D panely akce !!!
Podzimní akce na 3D panely zelené, šedé , černé !!! Novinka v ČR černý panel 9005 MAT. Dopravíme do celé ČR. Výhodné ceny od jednoho kusu do vyprodá... číst celé
25.11.2019
KOVANÉ PLOTY
Kované ploty na míru. Vyrobíme podle Vaší představy.   Navštivte naší galerii, Jakékoliv doplňky, brány otvíravé , posuvné.  Plný jaklový materiál,... číst celé
10.02.2021
SLOUPKY A BRÁNY NA ZAKÁZKU
Výroba sloupků kulatých 48,60, čtyřhranných 60/40, 60/60, 80/80, 100/100, bran a branek na míru ve všech barvách a rozměrech k keaždému plotu. Doprav... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 


 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas RAPERA GROUP s.r.o, se sídlem Martinovská 3297/48c, IČ 01926888, zapsaná u Krajského soudu Ostrava , oddíl spisová značka c 56927 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Náš kontakt
RAPERA GROUP s.r.o.
IČO:      01926888
DIČ: CZ 01926888
+420 607 075 655

 

 

Slevy pro věrné klienty
  • Pro firmy a živnostníky
  • Stále zákazníky
  • Množstevní slevy 
  • Montážní firmy
  • Úřady a organizace 
Zakázková výroba na míru
  • Sloupky ve všech velikostech
  • Panely 2D a 3D 
  • Kované ploty 
  • Brány a branky na míru 
  • Kotce
Všechna práva vyhrazena RAPERA GROUP s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.